Ewula Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 (edytowane) Zobaczyłam Ciebie jak grasz „Powietrze” Bacha na szklanym ekranie W serce moje uderzył blask Miłosne wezwanie Patrzyłam na Ciebie jak grasz Jak przeżywasz swoją miłość niezwykłą Wiedziałam, że miłości mojej nadszedł czas Miłości człowieczej, nie prozaicznej Ty grasz - ja piszę moje słowa Piszę jak w twojej piosence Jesteś w każdej kropce, literce, strofie Skradłeś moją duszę i serce Edytowane 7 Marca 2021 przez Ewula (wyświetl historię edycji) 3
gal anonim Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 @Ewula Ogólnie bardzo mi się wiersz podoba. Jedna sugestia która mi przyszła do głowy to zamienić "miłosnego wezwania" na "miłosne wezwanie". Lepiej się rymuje a sens zachowany. Gorąco pozdrawiam 1
Ewula Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Bardzo Tobie dziękuje za sugestie, jesteś wspaniały:) Pozdrawiam serdecznie:) 1
gal anonim Opublikowano 7 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 @Ewula przyjemność po mojej stronie :) 1
Ewula Opublikowano 7 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2021 Bardzo Wam Wszystkim moim kolegom i koleżankom Poetom dziękuję :)
Rekomendowane odpowiedzi