Gość Franek K Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 (edytowane) Do spokojnego bacy z Podhala Małżonka ciągle się przypierdala. Raz chłop dał ponieść się nerwom - Ty weź się w końcu odpierdol! Więc wystroiła się jak ta lala. Edytowane 6 Marca 2021 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 Tak, to najbardziej uniwersalna część słowa: przy, za, s, od..pierdol i wszystkie znaczą coś innego. W filmie "Porachunki" syn mówi o ojcu (de Niro), że on może wszystko wyrazić za pomocą słowa "fuck;". M
[email protected] Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 @Franek K Mateuszu - wulgaryzmy pilnuj Regulaminu.
Gość Franek K Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 @Marek.zak1 Tak. To są bardzo uniwersalne słowa. Znam jedno zdanie po rosyjsku, które składa się tylko z różnych wariacji pewnego słowa na "ch" (oprócz przyimków). DiP. @dot. Fajne :))))
Antoine W Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2021 @Franek K Muszę poznać tego bacę (nie widziałem jesce takigo) ;)
Jo Shakti Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Uśmiałam się do łez... słowo klucz, zrozumiane na opak...
M_arianne Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2021 @Franek K Za pozytywne myślenie peelki +
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2021 @Franek K O mamuniu, cudowne! xD
Jaszmij Smukwijny Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @Franek K Mięso! Świetny. Jak to jest ze słowami uznawanymi za nieodpowiednie? Jestem tu nowy. Czy wystarczy "dla dorosłych"?
Gość Franek K Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2021 @Jo Shakti Mowa jest źródłem nieporozumień :) Dzięki i pozdrawiam. F.K. @_Marianna_ :) Dzięki Marianno. Pozdrawiam. F.K. @error_erros No bez przesady :) Ale dzięki za serducho :) @Jaszmij Smukwijny Dzięki :) A co do pytania, to nie wiem... Pozdrawiam. F.K.
Rekomendowane odpowiedzi