Henryk_Jakowiec Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2021 Gej sza! - rzekł disc jockey w pubie w nocnym klubie na zabawie bo za chwilę najpiękniejsza z wszystkich gejsz wystąpi gejsza. Gej szanował polecenie i gdy tylko się na scenie pojawiła gejsza owa nie wyksztusił ani słowa. Milcząc walczył sam ze sobą a że chwiejną jest osobą postanowił, że się zmieni a gdy gejsza to doceni on pozbędzie się partnera po czym ślady pozaciera lecz kochanka nie uśmierci tylko mu arrivederci rzuci w twarz na pożegnanie sprzeda auto i mieszkanie i zamieszka z nią w Nipponie gejsza też miłością płonie bo młodzieniec jak się patrzy więc oboje na raz, dwa, trzy presją wiary i uroku lecą Lotem na Sikoku. 3
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 Jednak wykrztusił. Pozdrawiam :))) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 Witam - jest znośnie - Pozdr. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście, że się z tym zgadzam. To już druga osoba informuje mnie om tym. Pierwszą informację dostałem na skrzynkę pocztową. Na forum już tego nie zmienię, może to zrobić uważnie czytający. Pozdrawiam :) He Ja Mały Henio robił błędy Henrykowi nie wypada jednak gubi on litery czyli je po prostu zjada. W tym przypadku jest inaczej tutaj starań nie dołożył eR wyrzucił a w to miejsce jak by nic wziął eS dołożył. lecz nie uszło to uwagi czytający wyłapali i dyskretnie autorowi swe uwagi przekazali. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 21 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znośnie, lecz niejednoznacznie bo gdy gej w Japonii zacznie i nawiedzą go ciągoty - cóż zdarzają się powroty. Pozdrawiam :) He Ja
Rekomendowane odpowiedzi