Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Bożena De-Tre Dzięki. Żaden ze mnie nauczyciel, śp mama uczyła chemii, fizyki i matematyki :) @aff a ja pierdzielę pobór, jestem obdżektorem @Laura Alszer noo, fakt: aż płonie wiersz, a ja razem z nim. @Domysły Monika unosi mnie miłość. nie mam więc najmniejszej ochoty znów pisać mrocznie. maj w moim sercu, nie noc polarna.
    • @Hiala dziękuję @Bożena De-Tre ciekawie. Dziękuję za komentarz i pozdrawiam :)
    • @Leszczym   Bzdury pan pieprzy: nigdy nie został pan wyrzucony na warszawską kostkę brukową - po prostu zgrywa pan męczeńską ofiarę roszczeniową i mnie próbuje pan wciągnąć do walki z pańskim systemem - wykorzystać, niech pan odpowie mi na pytanie: ma pan dach nad głową? Ma pan co jeść? I kto pana utrzymuje - kto panu daje pensję?   Łukasz Jasiński 
    • ciężko nam kiedy czujemy kamień  w kieszeni   oraz gdy sumienie zaczyna prawdy dociekać   ciężko jest też gdy nie sobą jesteśmy   oraz jak wiatr  tylko co chce  nawiewa    a najbardziej wtedy gdy ból radość  szpeci   udając że nic a nic się nie stało mówiący   nie moja to wina widocznie Bóg  tak chciał   jednak mi ciężko bo nie potrafię tego zrozumieć    
    • @Łukasz Jasiński A jeśli chodzi o bycie kretem - cóż przecenia pan niestety moje możliwości ://
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...