Dekaos Dondi Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 (edytowane) pytam dziś wiatru czemu owiewa czasem za mało albo zbyt wiele chichotem losu kiedyś i teraz gdy klauny mielą by znów zabierać to nawet wiara bywa zwątpieniem nadal mam błądzić w twoich powiewach poza horyzont gdzie wciąż pytanie może jak dziecko uwierzyć trzeba w życiu o bajce nie zawsze śpiewać dopóki chwile zaklęte w taniec gdyby tak spłoszyć myśli niechciane niech poszybują w bezgłośne echa lecz czy to warto złudnym balsamem gdy pąki słabe chociaż wciąż całe to jakoś trudniej kwiatów doczekać Edytowane 5 Lutego 2021 przez Dekaos Dondi (wyświetl historię edycji) 2
wrotycz Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 Jak dla mnie: znakomity wiersz; Umiejętna operacja słowem , obrazowość i dynamika. Miło czytać nieiklepane wiersze- proszę o jeszcze. Wrotycz pozdrawia
Dekaos Dondi Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 @wrotycz Wrotycz↔Dzięki:)↔ Miło czytać taki komet. Jam zażenowany nieco nawet:)) Tak mnie różnie coś napadnie:)↔Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi