Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2021 (edytowane) rozśpiewane ptactwo wiatr który ciepłem częstuje motyle barwą kuszące parkowa ławeczka miłością otulona obok uśmiechnięte dziecko się bawi las pachnący lasem ozdobiony mchem ogród kwiatowy moich marzeń szczyt który krok po kroku zbliża sie jeszcze tylko mała chwila a spełni się Edytowane 3 Lutego 2021 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 2
Marek.zak1 Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2021 My lubimy zimę:) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Antoine W Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2021 @Marek.zak1 ślicznotek (mojego w lubieniu zimy nie zagnie - mam husky)(tzn. On mnie ma ;)) 1
Marek.zak1 Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Husky z Alaski:). Mam - nigdy nie mówię, że jestem właścicielem Sowy, tylko jej ojcem:). 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2021 @Marek.zak1 - witam - każdy lubi inaczej ja lubię te cieplejsze pory - bardziej barwne - dzięki że zajrzałeś - fotka z pieskiem cudna - Pozdr. @Henryk_Jakowiec - dziękuje Heniu. Pozdr.
Antoine W Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2021 @Marek.zak1 jaka pani sowa? puchacz czy uszatka?
Marek.zak1 Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja bokserka tak ma na imię:)
Antoine W Opublikowano 4 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2021 (edytowane) @Marek.zak1 czyli uszatka :) :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 4 Lutego 2021 przez Antoine W foto (wyświetl historię edycji) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne za czytanie i ciepły komentarz. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi