Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2021 nic nie jest tak pewne jak ona nic a nic zawsze ma racje nie przegrywa prawdą jest nie przekupisz jej kubkiem kawy pachnącą różą gdy ona puka ty boisz się masz smutny wzrok już wiecie moi mili co w trawie piszczy o czym ten wiersz 7
duszka Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, czasem śmierć też "w trawie piszczy" - to skojarzenie mi się spodobało :) A poza tym zatrzymała mnie na dłużej druga zwrotka. Jej wypowiedź jest tak znacząca, że odbieram ją jako puentę Twojego wiersza. Pozdrawiam :)
beta_b Opublikowano 2 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2021 Zabawiłam się, po swojemu tak czytam, zupełnie nie bierz do siebie, to tylko klocki inaczej ułożone. Pozdrawiam Waldku, bb nic nie jest takie pewne jak ona nic a nic zawsze ma rację nie przegrywa prawdą jest nie przekupisz kubkiem kawy nie przekupisz różą wonną ani miodem puka także gdy się boisz smutnym wzrokiem nie przekupisz nic a nic w trawie piszczy o czym wiersz
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - miło że czytasz za co usmiechem dziękuje. Udanego dnia życzę. @beta_b - dziekuje serdecznie za twoją wersje - - jest urocza - Pozdr. szczerym uśmiechem. @iwonaroma - @Ewa Witek - @Henryk_Jakowiec - dziękuje -
huzarc Opublikowano 3 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2021 @Waldemar_Talar_Talar Tak, wiele ma imion, ale koniec jej identyczny. Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2021 @zyzy52 - dzekujeni pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi