Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Annna2 jest tutaj tatarak i kręte drogi i wiatr który niesie latawiec czyli piękno w sercu w samym środku lata zdawało by się że nic więcej nam do szczęścia nie brakuje bo każdy człowiek przy obcowaniu z przyrodą doznaje poczucia piękna a jednak od początku villanelli przeplata się motyw tęsknoty jak zim zawalidrogi bezwiedna dziś mgła bez ciebie próżna ta gra. Mimo w pełni doświadczanej radości z czerpania przyjemności z oddechów przyrody chcielibyśmy bo też i ja aby móc z kimś dzielić te doznanie bo pięknem należy się dzielić. Przepiękny utwór w którym dotykasz poprzez zjawiska pogodowe ukrytej tęsknoty. 
    • Lew Ciemnogrodu - cud org/on: me i cwel.  
    • Telegram     Na tym ruskim telegramie ło co się dzieje Boże Patologia w przełajowych goni drugą patologię Tylko jest kiepska obsada jak w tanim sitcomie Zniknęła poprawność z kulturą pod mostem   Mdleją starsze panie marzną laski na balkonie Zamarzła za karę a zresztą przyszedł donejt Rzekłby poeta przecież chwilę są ulotne Choć nie dostrzegalne nie znaczy nie istotne   Czy można w kieliszkach dziub moczyć do rana Wedle tradycji jeszcze sprzed ery dragów Wpatrywać się w ekran i nie zastaniawiać Że bez odbiorcy nie ma przekazu    
    • @huzarc wojna za wojną będzie, nawet za pare lat. Ale Polska i tak korzystała ekonomicznie na tej wojnie i korzysta, ma dużo nowych rąk do pracy. 
    • @poezje_krzyczanePrzejrzałem, niektóre są spoko, szkoda że playlisty nie podzielone właśnie na klimat wykonania. Jako były harcerz :) mam pewne zastrzeżenie do Twojego opisu kanału. Wiesz, że poezją śpiewaną jest każde opracowanie wiersza? Nie jest istotne jakiego użyjesz stylu muzycznego. ps. I mam nadzieje, że nie masz tam hip hopowego wykonania poezji bo jak trafie to na 100% odsubskrybuję

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...