Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Ja się z wami tym podzielę - facet stoi jak to cielę i choć to jest raczej głupie czeka, kiedy będą w kupie dwie niedziele wtedy Anka klęknie przed nim na kolanka obiecała mu w sobotę, że wykona tą robotę choćby nie wiem, co się działo ona jego prężne ciało wymasuje i wygłaska - facet stoi na golaska. Tłum się zebrał, nie dziwota a ten stoi jak idiota wśród zakonnic, pośród księży i napina się i pręży bo do niego nie dociera to, że wyszedł na frajera, że rozkoszy tych nie zazna i że stoi tu miast błazna robiąc z siebie pośmiewisko deprawuje stanowisko bo zrobiono zeń barana - przełożony zakrystiana. 2
Marek.zak1 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Leczniczy masaż to nie grzech tylko terapia:) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 @Marek.zak1 Jeśli już to takie rzeczy i nikt temu nie zaprzeczy można robić i należy gdzieś w zaciszu by młodzieży zaoszczędzić deprawacji sobie zaś kompromitacji chyba, że ktoś zaślepiony nieprzeciętnie napalony to niech idzie do salonu tam nie musi być bon tonu tam króluje seks i kasa tam oklepią mu k... (ulasa). Pozdrawiam :) He Ja 1
Marek.zak1 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 @Henryk_Jakowiec Cenna wskazówka. Też cenię profesjonalizm:). Pozdrawiam 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 @Marek.zak1 Gdy personel zespolony do perfekcji przeszkolony też bym oddał się w ich ręce nawet paniom tym w podzięce dałbym koniak lub szampana i dołożył tulipana za to, że profesjonalnie dają wycisk namacalnie. Pozdrawiam :) He Ja 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Byłem czytałem - podoba sie - Pozdr. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Tak być powinno, bo po to autor wymyśla razem do spółki z weną i je lokuje w kolejnym wierszu na scenie życia scenę za sceną. Pozdrawiam :) He Ja
zyzy52 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 @Henryk_Jakowiec I ja ze swej strony dodam, że dziś na masaże moda. Choć robione z wielkim trudem mogą zdać się psu na budę. A personel wyszkolony będzie całkiem wykończony, ugniataniem do północy, kiedy pacjent jest w niemocy. :) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2021 @zyzy52 Niekoniecznie tak być musi chyba, że to salon tani zamiast Tajek inne nacje i usługa jest do bani. Salon musi mieć renomę masażystki to coś w rękach więc czy klient leży, stoi nie zakończy się na mękach. Wprost przeciwnie wedle woli i gotówki na zapłatę kiedy znudzi się mu salon to gotowe iść na chatę. Pozdrawiam :) He Ja
Rekomendowane odpowiedzi