aMZ Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 Sny twoje wnet pochłonie Zimna odwieczna ciemna Nic nocy nie przeniknie Nie zmieni nic marzenia A kwiaty będą kwietne Rozlewać złote błyski Po lesie, który sennie Wspomnienia zmarłe wyśni I braknie twojej duszy Nie stanie twego ciała Sen jęczeć będzie głuchy Gdy minie czas błękitny Nikt nie rozpozna dnia Miłości pod Krzyżem 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zdecydowanie nie sonet, moim zdaniem. Pozdrawiam
aMZ Opublikowano 30 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 @Sylwester_Lasota Bardzo dziękuję za podpowiedź ..., boo.... nie wiedziałem, mam dopiero 7 lat, a tak to już wiem, a czytał Pan taki wiersz " Flupy z Pizdy" - lata 90 , Brul ion? czy to Sonet, a jak nie to co? Prosiłbym bardzo o podpowiedź , bo sam nie wiem:) Zdrówka!
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie nie czytałem i nie zamierzam czytać... boo... chociaż skończyłem już osiem lat, tytuł mnie nie zachęca. Również
Rekomendowane odpowiedzi