w kropki bordo Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) po swojej śmierci kupiła psa przeprowadziła się na wieś (boki zrywać) raz po raz nóż w brzuchu nóż w wodzie nóż a nuż uda się bo zdarzenia są tylko wyobrażeniem zdarzeń szaleństwo wyobrażeniem spełnienia ból wyobrażeniem nieba lepimy pierogi do trzeciej nad ranem *niepotrzebne skreślić 180121 Edytowane 22 Stycznia 2021 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 5
beta_b Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 Dobre, proste i zrozumiałe. bb 1
w kropki bordo Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 @beta_b Dziękuję, a mnie się wydawało, że znowu wstawiam kawałek tak zagmatwany i nieczytelny... że nikt złamanego grosza :) miłego bb :)
Leszczym Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 @w kropki bordo ja prawdę mówiąc nie do końca rozumiem, a właściwie mniej rozumiem niż rozumiem, ale przecież nie muszę. Ale kupuję w ciemno Twoje wiersze i już. No ale nic, nie przeszkadzam. 1
w kropki bordo Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 @Leszczym Dzięki Leszczym, a ty wiesz, że za komentarze pod twoim ostatnim wierszem zostałam zbanowana na całe trzy dni i noce?
Leszczym Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 @w kropki bordo poważnie? Prawdę mówiąc to myślałem, że sama je usunęłaś. Cóż przepraszam, naprawdę nie chciałem. Nie zmienia to faktu, że lubię Twoje wiersze właśnie za swadę, zadziorność, płynność i też pewną odwagę. Zaczynam mieć tutaj swoich ulubionych autorów i to naprawdę cieszy;)) 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 (edytowane) Jak to mówio: Uważajmy na marzenia... czasem lubio się spełniać... Pozdrawiam Edytowane 21 Stycznia 2021 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 1
w kropki bordo Opublikowano 22 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2021 @Sylwester_Lasota Święte słowa Sylwestrze Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Swoją drogą, jak ja kocham nożyczki i ostre cięcia, słowa są wtedy tak uhahane, pozdrawiam :)
Lahaj Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2021 @w kropki bordo znam takich ludzi sam trochę taki jestem (boki zrywać) 1
w kropki bordo Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2021 @Lahaj Dziękuję....boki zrywać jest fajnie :)))))
w kropki bordo Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2021 @Gosława dziękuję, tak to bywa czasami.... Pozdrówka :)
Rekomendowane odpowiedzi