StukPuk Opublikowano 22 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 raz poczułam się piękna raz tak spojrzałeś na mnie jak na motyla pytasz czemu motyl bo piękny raz jak spojrzysz na niego bo potem już nie urywasz mi codziennie kawałek skrzydła już nie umiem wzlatywać ponad ciebie w egoizmie swoim starłeś pył ze mnie i tak jestem już nawet nie motylem
Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 dałbym wierszykowi poleżakować jeszcze. podoba mi się ten fragment.....przy założeniu, że pojawi się mała przeróbka, która nie zmieniłaby wymowy, a wzmocniłaby siłę wyrazu "urywasz mi codziennie kawałek skrzydła już nie umiem wzlatywać ponad siebie " -----> tu dokładnie pozdrawiam
Gość Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Igo, wiersz ma w sobie przesłanie każdego z piszących ,jest w nim metamorfoza jednak zgrzytają mi tu dwie pierwsze strofy .Uważam , że powinnaś go doszlifować a będzie OK !Pozdrawiam ;-)
Michał Ziemiak Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 No forma jest trochę zbyt kosmata - zgrzyta przyczytaniu, nie płynie jak powinna. Trochę pracy (może WARSZTACIK???) i będzie dobrze! POZDRAWIAM!
Lady_Supay Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Zbyt wiele razy "raz". Może zamiast "nie umiem" - nie mogę? i takie tam pozostałe drobnostki. ;) posdr.su
StukPuk Opublikowano 23 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 hmmm, dziękuję wszystkim... pomyśle nad warsztatem :) pozdrawiam I.
Regina Misztela Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 urywasz mi codziennie kawałek skrzydła już nie umiem wzlatywać ponad ciebie Ten fragment jest naprawdę bardzo liryczny, bardzo piękny i z pewnością może ulokować się w sercu na stałe, jednakże nad resztą popracowałabym trochę. Fragment jest zbyt jak (dla mnie) ciepły aby tkwił wśród surowych powtórzeń.
Rekomendowane odpowiedzi