Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Skadrowali, lecz nie tego ten statystą był na planie oj dostanie ktoś po krzyżu i już z kolan nie powstanie bowiem sponsor trzyma cugle które robią tu za sznurki a aktorzy i statyści sterowani jak figurki skaczą, płaczą lub kochają lecz nie wedle scenariusza i scenopis tu zbyteczny bo pan sponsor ich przymusza mamiąc gażą kilkakrotnie wyższą od tej, co w umowie ci się cieszą z większej kasy on zaś skacze im po głowie nawet krytyk go nie złaje, (sponsor nieuk i miernota) tego też w kieszeni trzyma temu też popędzi kota. Sponsorowi nie żal grosza bo on jego ma w nadmiarze tu się liczy tylko jedno sługa musi, gdy pan każe. 2
Marek.zak1 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Kiedy sponsor ma wciąż chętki, sponsoruje też studentki, w edukacji im pomaga, dobrych ocen też wymaga. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Marek.zak1 Ja oceniam to inaczej sponsorowi chodzi raczej o ich wdzięczność - ja wam dałem teraz mi odpłaćcie ciałem. HeJa :)
Marek.zak1 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 Skoro takie doświadczenie trzeba mieć je przecież w cenie trudno z nim polemizować lecz w pamięci je zachować:). 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @Marek.zak1 Też korzystam i to często ze sponsorów hojnej ręki i też im się rewanżuję w grę nie wchodzą jednak wdzięki ja odpłacam dobrym słowem przed szeroką publicznością albo wierszem i dyplomem który dla nich jest radością a do tego uśmiech dzieci jest nagrodą dodatkową szczery a niewyuczony stwarza aurę wyjątkową. HeJa :) 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 Witam - życie wesołe ale jednak bardzo smutne... Pozdr. 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2021 @Waldemar_Talar_Talar Dzieci z małych miejscowości możliwości mają mniejsze na spełnianie swoich marzeń przyszłych, bowiem te dzisiejsze jutro staną się historią po dwóch stronach zapisaną na minusie, gdy brak wsparcia a na plusie, gdy dostaną nasze wsparcie i opiekę wolontariat tu się kłania bo robimy to od serca nieodpłatnie, z powołania. HeJa :)
Rekomendowane odpowiedzi