autumness Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Z boku na bok przekręcam myśli niewygodne by nie uwierało, by nie gniotło, by w końcu spać spokojnie 6
huzarc Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 Nie da się, bezsenność murowana. Pozdrawiam:)
Leszczym Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 @autumness Bardzo fajny i pomysłowy wierszyk. Super. Bomba:)
Antoine W Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 @huzarc da się: bo ciemna noc i tylko koc naciągnij a przyjdzie sen bo gwiezdny spada pył... @autumness bo ciemna noc i tylko koc naciągnij a przyjdzie sen i będzie ten co zawsze miał już być...
huzarc Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 @Antoine W wielokrotnie próbowałem, nie takie to łatwe, nad głową rozwieszony parasol gwiezdny pył zatrzymuje:) ale ślicznie dziękuję za dobre słowo:) 1
Karina Westfall Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2021 @autumness Krótko, ale jakże wymownie. Pięknie. Pozdrawiam serdecznie. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 :) fajne. Chociaż powinno być chyba w miniaturach, ale tam mniej czytelników... Z drugiej strony miniatura to dla każdego co innego... np.tylko trzy wersy a tu aż pięć :) Myślę, że się nie pogniewasz za tę lekką złośliwość :) udany debiut na orgu (bo debiut w ogóle może masz już za sobą). Pozdrowienia :)
Ewa Witek Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2021 @autumness Bardzo dobry wiersz. Niewygodne myśli przegonisz pisaniem następnych wierszy. Ja będę na pewno czytać.
Rekomendowane odpowiedzi