Gość Franek K Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 (edytowane) Nie mówmy nic dzisiaj, nie trzeba, Zanurzmy się razem w milczeniu.Niech słowa przezbędne zapadnąGłęboko pomiędzy w spełnieniu.Niech myśli rozkoszą dziś wybrzmiąW ciał naszych zacisznym dotyku.Języki się splotą subtelnie,Zmysłową popieśćmy się ciszą.Uspokój mnie w sobie kojąco,Jak balsam, co chłodzi namiętnie.Niech mruczy twa skóra dziś drżąca,Najcichszym z zapachów - pragnieniem.Niech usta bezglośnie twe szepczą,Błogości melodię do ucha.Kołyszmy się w rytmie jej lekko,Chcę cały się w tobie zasłuchać. Edytowane 31 Grudnia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Super tekst i nowe słowo w tytule - do opatentowania. Trzymasz formę:). Pozdrawiam noworocznie. M
lena2_ Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 Ojej...tak ślicznie, kojąco zabrzmiał Twój wiersz:) pozdrawiam noworocznie:)
Gość Franek K Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Marek.zak1 Dzięki Marku. Lubię tworzyć nowe słowa. Mam już kilka na "kącie" Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w New Roku @Annie Dzięki Annie i wzajemnie . Kreseczki zaiste zabrakło. Tak jest jak się pisze na telefonie. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego (erotycznego?) w New Roku @dot. No właśnie. Czasem słowa są zbędne. Można kochać się w ciszy . Dzięki Dot. Wszystkiego dobrego w New Roku @lena2_ Dzięki Lena . Nieprzypadkowo "spłodziłem" go dzisiaj. Celebra jest zbyt hałaśliwa. Prawdziwe uczucia rodzą się w ciszy. Czyż nie? Wszystkiego dobrego w New Roku
Gość Franek K Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @dot. Odkłaniam się Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Franek K Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar; @ais; @dmnkgl; @Ewa Witek; @Moondog91 Dziękuję bardzo za okazane ❤ i wszystkiego dobrego w New Roku Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 @Franek K śliczne :) Wszystkiego Dobrego :)
Gość Franek K Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 @Allicja Zacieszam się cichutko Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemności
Gość Franek K Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 @Sylwester_Lasota Dzięki Sylwestrze za ciche ❤
huzarc Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2021 Subtelna klamra spinająca stary i nowy rok. Pozdrawiam
Gość Franek K Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 @huzarc Dzięki. Lubię cicho Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi