Ten utwór został doceniony przez użytkowników. joanna53 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Tak bym chciała być malarką i malować cały świat piękną różę z bukieciarką najpiękniejszy ziemi kwiat Także drzewa oszronione gdzie malarzem stał się mróz i cudowną z gwiazd koronę Mały albo Wielki Wóz Pola śniegiem przyodziane krętej ścieżki nikły ślad małe chatki zasypane gdzie na dachach siada wiatr Nawet ciepły uścisk dłoni iskrę co się w sercu tli biały wieniec na Twej skroni słońcem przeplatane dni 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Witam - z przyjemnością przeczytałem. Udanego dużo życzę.
Gość Radosław Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Nic tylko się spełniać. Pozdrawiam, wszystkiego dobrego.
tetu Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 To realizuj marzenia, te przyziemne są na wyciągnięcie ręki. Póki co, słowem już namalowałaś i to całkiem przyjemny obrazek. Pozdrawiam.
Gabrys Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 jesteś malarką bo namalowałaś słowami
Antoine W Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 @joanna53 najtrudniej jest namalować ciepły uścisk dłoni iskrę co się w sercu tli słońcem przeplatane dni inne rzeczy - bardzo łatwo, coś o tym wiem.... ale słowami (choć to też nie łatwe) dałaś radę wszystko.
joanna53 Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Dziękuję Wszystkim za komentarze, pozdrawiam i życzę miłego wieczoru:)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 27 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2020 Śliczny jaki malowniczy przeczytałem jednym tchem. Z pozdrowieniem:)
Gość Franek K Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 Sam bym chętnie takiej malarce zapozowal, zwłaszcza że lubię chodzić goły/boso po śniegu. Brzydkim, ale co tam... Mam dobre intencje Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
[email protected] Opublikowano 28 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2020 @joanna53 Asiu tylko pędzel daj pofruniemy zdobić świat. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Asieńko. A wiersz pełen optymizmu.
Rekomendowane odpowiedzi