Natuskaa Opublikowano 22 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2020 może powinnam poczytać coś o tym jak należy żyć by regularnie oddychać i że kamień to przyjaciel w końcu woda go gładzi przycupnę na nim na chwilę może trudno mnie rozpoznać świat podwodny zmienia wygląd zewnętrzny na swój wewnętrzny wtedy zwykle wyrasta coś co wcześniej przeszkadzałoby przyzwyczajam się do słońca może jeszcze raz przemyślę czy pozwolić komuś podejść zwykle jestem niebezpieczna mam dzikie drapieżne stopy głębin ale serce ludzkie 6
Natuskaa Opublikowano 24 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za odwiedziny. Pozdrawiam świątecznie :) 1
Gość Franek K Opublikowano 24 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2020 (edytowane) Widziałem kiedyś taki obrazek z syrenką i napisem po czesku: ani wysmażyć, ani wy...ać. Ot takie czeskie poczucie humoru Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Fajny tekst. Pozdrawiam świątecznie. F.K. Edytowane 25 Grudnia 2020 przez Franek K (wyświetl historię edycji)
Natuskaa Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlatego woda gładzi go, opływa bokami i szlifuje w bardziej przyjazny kształt. Wtedy można stanąć na nim gołą stopą i jest całkiem przyjemnie :) Dzięki za wizytę. Pozdrawiam... świątecznie :)
jazzkółka Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 @Natuskaa Woda zniekształca obraz. A kamień świetnie oddaje ciepło, wystarczy go ogrzać Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam, jeszcze świątecznie. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Witam - super. Pozd.Świątecznie. 1
Natuskaa Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację woda to specjalistka od zmieniania obrazu czyli zniekształcania, ale i kształtowania napotkanych przedmiotów. A co do kamieni ja już na stałe ogrzewam... ametyst, choć mam w planach zmianę. Dzięki za wizytę. Również pozdrawiam świątecznie :) Dzięki za pochylenie się nad tekstem. Również pozdrawiam świątecznie :)
Gość Radosław Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Lubię takie klimaty w wierszach. Ten dobrze się czyta i reflektuje treść. Szczególnie to ostatnie przejście i ostatnia strofa. Pozdrawiam Wszystkiego dobrego.
Natuskaa Opublikowano 26 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie często mnie ciągnie do tworzenia opisów z rejonów "wodnego" świata, dlatego cieszy szczególnie jeśli nie zepsułam tematu. Dzięki za kilka słów. Pozdrawiam świątecznie :)
Natuskaa Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2021 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może być. Często tak właśnie się czuję, jakbym robiła coś zupełnie nie potrzebnego... i ciągle myślę skąd to i doszłam do wniosku, że to polonistka ze szkoły średniej mi coś zrobiła :), a może teksty piosenek. Dzięki za wizytę. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi