Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2020 Ruda Truda miss Paryża gdy przechodzi obok krzyża szybko kornet wdziewa udając, że ziewa bo się wstydzi, że jest ryża. 3
jan_komułzykant Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2020 Pewien sędzia (kasta z wyżyn), zdobył swoją ksywę Ryży, bo na 102 z RUDYM prał pod celą brudy, zaraz po spuszczeniu z krzyży. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 @jan_komułzykant Wyposzczone laski z Piły pana Wiesia obwiesiły. Tak robią te panie gdy chłopu nie stanie i się bronić nie ma siły. 1
Gizel-la Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) pewien sędzia - zięć sędziego tak podnosił swoje "ego", że z ładnymi flirtował, wcale się nie przejmował, w układ wszedł i mógł, więc dlatego zięć sędziego wojewódzkiego nic nie robił przecież złego laski tylko obracał bez moralnego kaca mówił, że żona brzydka, dlatego ten, co teścia miał sędziego, taki "burak- ten tego owego"... laski tylko obracał czuł się wtedy jak "baca" nie przyznawał się pewnie do tego... Edytowane 12 Grudnia 2020 przez Cor-et-anima (wyświetl historię edycji) 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Cor-et-anima Pan adwokat, postać znana miał w zwyczaju mawiać z rana Szanowny kolego życzę ci smacznego. Potem wręczał mu banana. Zaś kolega adwokata, który zjeździł kawał świata i był oblatany twierdził, że banany przydatniejsze od batata. Usłyszawszy to sędzina wywód swój tak rozpoczyna. Wiem od mojej córki, że banan bez skórki... Rozpłakała się dziewczyna. 1
jan_komułzykant Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 Jeden sędzia z Trójmiasta ma laskie. Dość porządne, ale takie płaskie, że jak staje w witrynie, troszki bokiem, po kinie to w niej ginie, choć na pysku ma maskie. 3
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 @jan_komułzykant Ja sądziłem, że w Trójmieście co krok wdzięki są niewieście. Osąd nietrafiony bo prócz mojej żony wszystkie jak rodzynki w cieście. 1
Gizel-la Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 O, podsumowanie jest wreszcie! Może żona na kweście, a mąż o suchym pysku, wyszedł spod natrysku, dzisiaj obiad - NIESTETY - "na mieście"... 1
Henryk_Jakowiec Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2020 @Cor-et-anima Moja żona nie kwestuje gdyż w tym czasie leniuchuje leżąc na tapczanie mówi mi, kochanie wybacz, że cię zaniedbuję. 1
Rekomendowane odpowiedzi