Kalista_Zachary Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) słońce zaszło nad naszym gniewem znów zabrakło któregoś przepraszam codziennie zjadam ten gorzki owoc nie tuszem, lecz smutkiem maluję rzęsy piękny dom nie zawsze szczęśliwy szczęśliwszy ten, co radość zbiera, jak perły dziecięcych uśmiechów nie rzuca w kąt, lecz nosi rozdaje to, czego nie ma, i mnoży, nie dzieli słońce zaszło nad naszym gniewem w świetle księżyca nie widać twarzy codziennie próbuję ten gorzki owoc osłodzić, lecz mi nie wychodzi Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Kalista_Zachary (wyświetl historię edycji) 2
[email protected] Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 @Kalista_Zachary Słońce zaszło nad naszą radością, gniew... może by trzeba go rozciąć. Wszystkiego dobrego. 1
Kalista_Zachary Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz może takie nożyce, piłę, cokolwiek? Dziękuję, wzajemnie.
Gość Franek K Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ode mnie misiek, aczkolwiek te uśmiechy powinny być chyba tutaj dopełniaczowe. Przemyśl jeszcze ten wers. Pozdrawiam. FK.
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Ja z przyjemnością przeczytałam Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
[email protected] Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 @Kalista_Zachary Można sercem, mądrością, rozumem, jeśli nie chcesz... potrafię zrozumieć. Wszystkiego dobrego. 1
Kalista_Zachary Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rzeczywiście, dzięki, tak to jest jak się po nocach pisze :P. Edytowane 8 Grudnia 2020 przez Kalista_Zachary (wyświetl historię edycji)
joanna53 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 może potrzeba czasu, żeby osłodzić ten gorzki owoc, pozdrawiam. 1
Rekomendowane odpowiedzi