w kropki bordo Opublikowano 3 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 @Leszczym już późno.... dziękuję się odezwę :)
Stary_Kredens Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 @Agrafka ależ Agrafko można napisać wszystko w każdy sposób nawet najpiękniejszy A i tak nie wszystko się będzie podobać wszystkim i dajmy sobie do tego prawo Kredens
beta_b Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2020 Turpizm w wierszach jest w pełnoprawny, ale nie każdy musi go lubić. Podobnie jak wątki prywatne czy formę rymowaną. Jest w tym wierszu rys nieskrepowanej prostoty, która nie jest wadą. Ot szkicem realu. Pchamy ducha, gdzie go nie ma. bb 1
fregamo Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2020 @w kropki bordo Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No pojechałaś. Popieram. Pozdrawiam. 1
w kropki bordo Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 @Agrafka Dziękuję Ci za komentarz :) To miał być zupełnie inny wiersz, ale.... zboczyłam w bok, a może z bocznej ścieżki weszłam w główny nurt, nie zastanawiam się. Moje teksty powstają intuicyjnie i nie dbam o urodę słów. Dziękuję za przychylność :) Życzę udanego tygodnia. @beta_b Pchamy ducha!!!! Dziękuję bb, wszystkiego najlepszego Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Lahaj No to żeś mnie zaskoczył tym komentarzem ! I powstrzymał od dalszych poprawek. Dziękuję :) @fregamo Dziękuję :) Bardzo mi miło :( Pozdrawiam również, miłego:) @wjola Ojej....skasowałaś swój uroczy komentarz odnoszący się do mojej inteligencji, a właściwie jej braku....jaka szkoda, był taki inteligentny! Pozdrawiam :)
Czarek Płatak Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2020 I, a to chyba nawiązanie do jednej z moich ulubionych grafik - Matki Boskiej Anarchistycznej :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi