Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Listopada 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) śmierć zapukała nie otworzyłem podszedłem do okna zobaczyłem piękno życia w alejce drzew na ławeczce starzeć drzemie uśmiechnięty obok dziecko bawi sie beztrosko nikt się nie spieszy ptak śpiewa nie widać gorszego odpuściło znowu pukanie do drzwi podszedłem więc mówiąc odczep się odpuść nie truj tyłka idź precz - przyjdź dopiero gdy życie mnie znudzi znowu podszedłem do okna myśląc moja wygrana przecież życie jest zbyt piękne nie może się znudzić Edytowane 27 Listopada 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 8
joanna53 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 dobrze zrobiłeś, bo takiego gościa nikt sobie nie życzy, życzę miłego popołudnia:)
wjola Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. warto się tego trzymać :) pozdrawiam:)
wostach Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 Super wiersz! Dodał mi trochę otuchy w ten mroźny piątkowy wieczór! Pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 Tylko inteligentni inaczej potrafią się nudzić ;) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za kolejne czytanie - Spokojnej nocy życzę. Witam i dziekuje że czytasz - Pozd. Miło że czytasz - dziekuje za to i pozdrawiam. Witaj Czarku - miło ciec widzieć - Pozd. @Somalija - @iwonaroma - dziękuje serdecznie za serduszka. 1
duszka Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ona przychodzi tez wtedy, gdy życie nas zbyt zmęczy... Dla mnie to zmęczenie jest zagrożeniem życia, bo w jego piękno nie wątpię. Ale podoba mi się ta Twoja rozmowa z nią - odważna i przekonana o wartości życia. :) Pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam i dziekuje Duszko za czytanie. Pozd. @Radosław - @Kot - dziekuje .
Rekomendowane odpowiedzi