Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Nigdy nie zostałam cała zweryfikowana, przez co strona cienia za mną podążała. W głębi mnie jest ciemna istota i to daje poczucie, jakbym była z błota. We wnętrzu coś mnie nachalnie rozrywa, przy czym część mnie też wymywa. Na zewnątrz tylko się ze mnie endorfina wydobywa, a wewnątrz jestem jak deszcz, który z dachówek spływa. Od kiedy więcej rozumiem, zawsze się do kogoś porównuję, chociaż coraz mniej to kontynuuję, bo chcę patrzeć w lustro bez rozpaczy, której już nikt nie zobaczy.
    • Ależ pomysł :) Tytuł w dechę

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• O'mag Ma gadane mega. game maga gigagongi gangiwongi i la czary mary ramy razcali  a ryma a myra ila zcali pola mocy i co mało ołam oci i co ma pary mamy i mamy rap kara ryma a myra rak a łapie kark ikra kej pała wiedokodę koko se łada a dałes oko kędo kodę amok, koma a mag groma a morg go ma gama komu mana dana a nadana mu mok hokus pokus suko psu kok abrakadabra bo da kar bak oku spoku ukop schron nora nara i oraj radom mordo od roma moda a do mordy pal łapy drom oda dom doma ano i mieni ine imiona dogada wywoda a dowody da .
    • @Naram-sin jestem rozczarowany. Po tak dobrym poprzednim wierszu takie kobiece fiołki ( fikołki ), aż nie umiałem przez parę godzin zebrać myśli. Nie, jak najbardziej jest to wiersz na ten i na wiele innych podobnych portali, ale temat taki infantylny… wiersz mało ambitny myślę iż niektórzy autorzy powinni trzymać poziom bo może to zachwiać wiarę w ich autorytet. Człowiek sobie myśli to niedostępny dla mnie poziom, po czym doznaje panieńskich rumieńców.
    • mówi głośno  masz wolny wybór    (jego szept jest jednak natrętny...)  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...