Dekaos Dondi Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 to tylko gra pogięty czas chciałbyś uwierzyć że na łzach popłyniesz w strumieniu lepszych dni ty splugawiłeś teatr ten czego naprawdę chcesz wyzwolić się za mało mnie za dużo też 1
w kropki bordo Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 @Dekaos Dondi między sceną, a kurtyną...otwiera się i zamyka przestrzeń... byłeś tam kiedyś? ... jesteś aktorem, inspicjentem, rekwizytorem, technicznym ? Myślę, że nie, dlatego odbieram twój tekst jako od początku do końca zmyślony...:((((
Dekaos Dondi Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 @Jacek_K Jacek_K↔Dzięki:)↔Moja wersja mnie się bardziej podoba:)) Co nie zmienia faktu, że gdyby Twoja, to bym zmienił, albowiem zmieniam, gdy ktoś wysłowi zmianę. która bardziej mi leży, ale o której nie pomyślałem. Wiem↔4 x wersja zmiany→zamierzone:))↔Pozdrawiam:) @w kropki bordo W kropki bordo↔Dzięki:)↔Kilka razy stałem między sceną a kurtyną:)) Jednakowoż, w sensie metaforycznym, gdy spadnie mi kurtyna na głowę, to wtedy widzę gwiazdy, które mnie inspirują , do pisania wierszy. Dlatego są, jakie są:))↔Pozdrawiam:) @Jacek_K Jacek_K↔Przeczytałem wiersz. Warto było, zdaniem mym:) 1
w kropki bordo Opublikowano 17 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2020 @Dekaos Dondi fantastycznie, Pozdrawiam serdecznie miłego dnia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi