Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 jestem uzależnionym nie boli mnie to nie wstydzi ten nawyk mnie cieszy kłaniam się mu co dzień co noc uzależniony od życia to fakt który jest mi bliski na pewno nie będę się z tego leczył wręcz przeciwnie przecież to on ciepłym wiatrem zachodem mgłą i sadem poproszę innych by ten nałóg docenili odkryli w nim sens 6
duszka Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 @Waldemar_Talar_Talar Ja odkrywam :) I nawet potrafie przyjąc w odniesieniu do zycia użyte przez Ciebie pojęcie "nałóg" - uwzględniając to, że nawet śmierć nam go nie odbiera, tylko otwiera drzwi do jego następnej (nieskończonej?) części... Z przyjemnością przeczytałam to piękne "wyznanie" :) Pozdrawiam.
joanna53 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 dobry wiersz, miłego wieczoru:)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że z przyjemnością przeczytałaś za co dziekuje i pozdrawiam Witam - cieszy mnie że sie spodobał - dziekuje za to. Ciepełka życzę. @lena2_ - @MIROSŁAW C. - dziękuje za czytanie i głosiki. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 13 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 @Joachim Burbank - dziękuje.
Gość Franek K Opublikowano 13 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2020 To najzdrowszy z nałogów :) Pozdrawiam. FK.
Rekomendowane odpowiedzi