Koziorowska Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 twoje żółtozielone stepy łaskoczą czule zmięte pergaminy pięt bezcielesna dusza mknie w dół pokładu cienia wypluwam pestkę skąpej łzy pozbawiam swoje sny pocałunku niech cisza zmiłuje się nad przejęzyczeniem nagich ramion czekam u studni szukam śladu po nietutejszych echach zagłębiam w świt opadam od niechcenia na dno jabłoni zmarłych w jestestwie składam płuca do słów do zaginionych reminiscencji wynurzeń zaryglowałam wargi w obawie przed kradzieżą nie pozwól snom dorosnąć *** Chciałabym przy okazji zaprosić Was do lektury mojego tomiku pt. „Prószą słowa”: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . :) 4
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Całość trochę poszarpana, ale są dobre, przykuwające uwagę momenty w tym tekście. Pozdrawiam 1
Koziorowska Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za opinię. Wydaje mi się, że ta "szarpanina" bierze się z mojego emocjonalnego chaosu... Pozdrawiam!
Sylwester_Lasota Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być może. Wszyscy jesteśmy w jakiś sposób wyjątkowi, ale myślę, że to dobrze i... dobrze być sobą :) Wszystkiego dobrego :) 1
jazzkółka Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 @Koziorowska Ja powiem tak, jak @Sylwester_Lasota Mz za dużo tu dopełniaczy, które jak kamienie obciążają ten ciekawy w wymowie wiersz. Pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 2
Nata_Kruk Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak napisał Sylwek... są ciekawe wersy, to jw. dla mnie... :) Pozdrawiam.
Nata_Kruk Opublikowano 2 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... niechby każdemu tak się .. szarpało.. Nie zauważyłam linku... także gratuluję tomiku.... :)
Rekomendowane odpowiedzi