Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 (edytowane) szczęście nie leży na ulicy tylko tam gdzie się go nie spodziewasz jest między niebem a ziemią ciągle sie uśmiecha czeka na ciebie szczęścia nie kupisz na targu nie stać cię na nie bo bezcenne a jeżeli ci sie poszczęści zapuka do ciebie powie jestem a ty poczujesz się jak miłość którą ktoś wpuścił do domu Edytowane 18 Października 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 7
joanna53 Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 może jest w zasięgu ręki a nam trudno je dostrzec, pozdrawiam.
fregamo Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 @Waldemar_Talar_Talar Pozdrawiam.
Bogdan Brzozka Opublikowano 17 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 Bardzo podoba mi się Twój wiersz, Waldemarze - dla mnie synonimem szczęścia jest zdrowie moich bliskich - większego szczęścia nie poszukuję i nie oczekuję - gdy będzie kochane zdrówko, wszystko inne jest w zasięgu ręki, pozdrawiam serdecznie.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 17 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - zgadzam sie - Pozdrawiam wieczorowo. @Kot - witam - tak czy siak dziekuje za czytanie. Pozd. @Bogdan Brzozka - witam - fajnie że się podoba - dziekuje. Pozd. @fregamo - dzięki. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie twoje szczęście - oby więcej... Miłego dnia życzę. @MIROSŁAW C. - dziękuje. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2020 @M.A.R.G.O.T - miło cię widzieć - dziekuje za to. Fajnych chwil życzę. 1
Nata_Kruk Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku, święte słowa, szczęścia nie kupimy na targu i nie leży ono na ulicy.... Bardzo fajna treść.. trochę wpada w oko, trzy razy "jest" w pierwszych trzech strofkach, można by pokombinować i zredukować ilość. W ostatniej, pierwszy wers, zasugeruję wycięcie.. "się jak".. co raczej nie zmieni sensu. A poza tym, ode mnie plusik. Pozdrawiam. Edytowane 18 Października 2020 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2020 @Nata_Kruk - witam - fakt za dużo tego /jest/ ale dzięki twojej reakcji pozbyłem sie tu i tam - teraz jest o niebo lepiej za co dziekuje. Ciepłego wieczoru życzę. 1
obywatel Opublikowano 18 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2020 Witam Waldemara piękny utwór mały braczek w s się - brak ogonka , czuję s szęście i s syczę z radości życząc wiele miłości, która mi towarzysszy od pradziejów sss wyginam s się pozdrawiając :)))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 18 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - a e tam ogonek grunt że sie podoba za co dziękuje. A ogonek już obecny. Pozd. Witam i dziekuje za przeczytanie. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2020 @Nata_Kruk - @M.A.R.G.O.T - @Ohcil - @valeria @Natuskaa - wszystkim usmiechem dziekuje. 1
Rekomendowane odpowiedzi