duszka Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) wbił się w ziemię i rozszczepił na kolory i odcienie jestem ich drżeniem gdy mnie wzniesiesz zgasnę . . Edytowane 2 Października 2020 przez duszka (wyświetl historię edycji) 1
iwonaroma Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Lirycznie o promieniu :) Pozdrowienia 1
Gabrys Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Nie pozdrowię promieniami ponieważ słońce za chmurami ale pozdrowię słowami pozdrawiam. 1
duszka Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, życie, które probowałam w tej miniaturce w wielkim skrócie "scharakteryzować" jest rzeczywiscie intrygujące... Podoba mi sie to określenie dla niego :) Dziękuję Ci za wnikliwe (od)czytanie :) Pozdrawiam. . ...i o życiu i o mnie :) Dziekuję Ci i równiez pozdrawiam :) . W słowach też bywają promienie i w tych Twoich są też - dziekuję :) Miłego dnia :)
Rekomendowane odpowiedzi