Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Pan Ropuch Opublikowano 21 Września 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 21 Września 2020 (edytowane) przyglądam się niemu nie no to musi być zwodnicze na pewno jakaś cyganka maczała w nim palce poużywa nie poużywa leci płatek za płatkiem z mlecza co Bóg raczy wiedzieć jak on się uchował przyglądam się niemu i wiem już że skończy dobrze jak giełda na zielono poszybuje w górę zbierze plon dziesięciokrotny kurczę ładny taki wyszedł ma coś w sobie szkoda że ja już takich nie piszę Edytowane 21 Września 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji) 8
iwonaroma Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 Fajne :). Piszesz, piszesz. 1
duszka Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja przyglądam się Twojemu i również wiem, że zbierze wielokrotny plon, i że we mnie też on powstanie :) Niezwykłym układem słów i sformułowań uzyskujesz bardzo plastyczny i bezpośrednio odczuwalny dla mnie przekaz.., bardzo zbliżasz go do czytelnika. Czuję w nim życzliwość. :) Pozdrawiam. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 Witam - mądry wiersz nie przemądrzały czyli na tak. Pozd. 1
[email protected] Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2020 @Pan Ropuch Przyglądam się literom, zawsze pełne wdzięku, tylko czasami zobacz... w nabożnym przyklęku. Pozdrawiam i życzę wspaniałych chwil w twórczości. 1
beta_b Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 Żnam to uczucie :) I sprawnie, dobrze napisany tekst. bb 1
ekversisto Opublikowano 24 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2020 (edytowane) @Pan Ropuch powinno być chyba "przyglądam się jemu" albo "mu". co do samego wiersza trudno mi coś powiedzieć bo go nie rozumiem, ale to nie znaczy, że jestem na "nie", po prostu nie jestem na "tak" :) Edytowane 24 Września 2020 przez ekversisto (wyświetl historię edycji) 1
Rekomendowane odpowiedzi