Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Równo pada deszcz.   Jakby ktoś zapisał niebo w brajlu dla ślepego Boga, który nie chciał już patrzeć.   Jakby świat próbował się wypłakać bez jęku, bez patosu, po prostu zacząć od nowa, od wody.    Na szybach rozmazuje kontury, rzeczy za oknem przestają być konkretne. Bo przecież konkretność jest sprawą światła.    Nie pyta, czy może i nie rozróżnia pól od miast, winy od bruku.    Jest sprawiedliwy jak nicość i tak samo kojący.  Na dachu dudni równość, na trawie pisze spowiedź, na języku zostawia ślad metalu.  Jak po słowie, które ugrzęzło w gardle i już nie wróci.
    • @LessLove   rudzielce, którzy marzą o miłości? Tak?

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

mają piegi ? i alabastrowe skóry ?   
    • @Czarek Płatak @Wiechu J. K.   Bardzo dziękuję! Pozdrawiam serdecznie. :) 
    • @.KOBIETA. "Rudy", takie imię mu dałem, ona również jest ruda. To wynik zabawy z programami graficznymi. Koleżankom się podobają, więc niech już tak będzie. Pierwotnie miałem zamiar nadać albumowi tytuł "RUDY SONGS", ale kobieta (!) na której zdaniu polegam (na niej nie), powiedziała, że inny tytuł pasuje do wszystkich utworów. Byłem jak niedoświadczony cielak wchodząc w Spoty, ale nauczyłem się dużo na błędach. Zrobią też album śpiewny przez dziewczynę. Pracuję nad koncepcją. Nie będzie feministką, ale dziewczyną marzącą o miłości, o spełnieniu w rodzinie - czyli będzie wkurzający i de mode. Wcześniej raczej pójdzie album w konwencji dark rap o politykach, o tej bandzie nieudaczników i blagierów... Ale puszczę go, kiedy uwierzę do końca w jego komercyjny sukces. @.KOBIETA. Ona też nie jest zołzą, ale chciałaby być 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

jak pewna KOBIETA.
    • @Starzec, dziękuję :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...