Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nic jest dobre,bo chociaż nie boli,nie rani,nie krzywdzi,nie odchodzidobrowolnie...Jest tam,gdzie je rozlejemy...jest tak wspaniale elastyczne...Nic nie kosztuje i znika,kiedy tylko chcemy....
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciekawe,możesz się cieszyć,bo mi sie podoba! ! !Pozdrowionka, Kai FistP.S.Czyżbym stał się Twym fanem?
Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 byłoby miło,ale jeszcze mało "mnie" przeczytałeś....
Andrzej Borecki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Lubię Twoje wiersze. Nie komentuję wszystkich, ale je czytam.Masz swój styl, po którym można Cię poznać.Brawo.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Dorota Drozdz @ Sep 4 2003, 08:29 PM) byłoby miło,ale jeszcze mało "mnie" przeczytałeś.... się przeczyta, się zobaczy,ale na razie mi tu nie narzekaj! heheP.S.Oto prawdziwa kobieta, pisze człowiek, że się podoba, a Ona jeszcze marudzi, hehe
Adam Raj Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Całkiem zgrabnie to ujęłaś.Gratulacje.pozdrawiamA. R.
Rekomendowane odpowiedzi