Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 (edytowane) czasami widzę czuje ocieram się o nie ale one wciąż na nowo zachwycają są moją nadzieją ciągle pomagają zrozumieć to co zwie się życiem bez nich nie dałbym rady pokonać smutku tęsknoty dojść do celu tak to one drzewa ptaki pola kwiaty mroźne poranki góry jeziora rzeki są drogowskazem któremu wierzę uczę się od niego jak być lepszym Edytowane 4 Września 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
duszka Opublikowano 4 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Bardzo mnie ujął ten wiersz, jego wypowiedź i prostolinijność, tak bardzo, że odważę się Ci zaproponować usunięcie ostatniej zwrotki, której treść jest dla mnie powtórzeniem zawartości trzeciej. Przedostatnia zwrotka jest bardzo mocna w wypowiedzi i nadaje się według mnie dobrze na zakończenie. Tak czy inaczej dziękuję Ci za ten wiersz :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - przemyślałem twoją propozycje - jestem na tak. Dziękuję za czytanie i miły komentarz. Dużo uśmiechu życzę. @Natuskaa - dziękuje ni pozdrawiam. 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2020 @Kot - @huzarc - dziekuje serdecznie i pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 5 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2020 @M.A.R.G.O.T - uśmiechem dziekuje życząc spokoju.
M.A.R.G.O.T Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2020 @Waldemar_Talar_Talar pozdrawiam serdecznie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 11 Września 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2020 @Czarek Płatak - kolejny raz dziekuje - miło że czytasz.
Rekomendowane odpowiedzi