Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ::: DeeDee :::Świat jest z każdym płynącym żaglem dnia inny...Tylko Tystale namiętnieprostujesz moje myśli wygięteod codziennościw języku wszystkim znanymlecz dla mnie niezrozumialeobcymi krwawym
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 troszkę mi się podoba,ale nie ujęłaś mnie Pozdrowionka,Kai Fist
Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A wiesz,co w Tobie lubię?To,że nie owijasz w bawełnę i nie słodzisz niepotrzebnie,walisz prosto z mostu i choć czasem potrafi to spaść jak grom z jasnego nieba to ma to swoje plusy.Każdy ma prawo do posiadania własnego zdania i do przekazania go innym i Ty tak robisz....za to Cię szanujępozdrawiamdd
Alessia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Urzekł mnie cytat "prostujesz moje myśli wygięte od codziennosci", reszta jak dla mnie mało wyszukana, ale w sumie nie mam do czego się przyczepić Napisze tylko że czytałam lepsze Twoje wiersze, chociaz ten też ma w sobie nutkę tej twojej specyficzności, ktora ja zauważam.Moge miec pytanko??Dlaczego na górze pisze DeeDee??(chciałabym żebyś odpowiedziała)Pozdrawiam Alessia
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dorota Drozd -> D.D. -> czyta się dee dee -> napisane Dee Dee- dobrze myslę?P.S.jest nawet taki zespół dyskotekowy gdzieś na zachodzie
Dorota Drozdz Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Droga Alessio,odpowiadam skoro o to prosisz:)Kai ma oczywiście rację,że to swego radzaju skrót od imienia i nazwiska,kiedy przeciągałam ten wiersz do "poezji.org" z serwisu,gdzie również publikuję i gdzie mam pseudo Deedee,zapomniałam wykasować inicjałów,ktore tam są umieszczone na górze,przed wierszem i tak zostało:)to tyle
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Dorota Drozdz @ Sep 5 2003, 04:09 PM) Kai ma oczywiście rację słowa, które nalezy zapamiętać,gdyż to nie ja je wypowiadam,tylko ktoś inny(i co z tego, że wyjęte z kontekstu a tak wogóle to ja zawsze mam rację w 99%Pozdrowionka,Kai FistP.S.a jak nie mam racji, to przypomnijcie sobie słowe Dee Dee aha...sobie będę teraz Cię nazywał Dee Dee bo mi się to podoba
Alessia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Może moje pytanie było banalne, ale czasem znajomi nazywają mnie Dee-Dee (jest mi to bardzo bliskie) i żyłam sobie w takim naiwnym przekonaniu że jestem jedyna A tu jednak nie...Miło mi poznać, ja tutaj mam inne pseudo wiec bede ciebie nazywac Dee-Dee.To jest już nas dwóch ja i Kaipozdrawiam Alessia
Rekomendowane odpowiedzi