iwonaroma Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 chciałabym odejść bez darcia prześcieradła i zdzierania gardła szlochów achów i ochów mam tylko jedną małą prośbę żeby nie bolało 3
[email protected] Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @iwonaroma Zawsze boli z przyjemności, zanim cnotę... ochrzci. Pozdrawiam Iwono.
Marek.zak1 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Jak się wypaliło u obojga tak będzie, ale to rzadkość.
iwonaroma Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ? Chyba zostałam niezrozumiana :) ale bardzo dziękuję za serduszka :)
Marek.zak1 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już pisałem, utwór jest jak motyl, po wypuszczeniu leci dokąd chce, często wcale nie tam, gdzie autor chce:). Autor wtedy mówi: to nie to, to nie tam, a przecież to dobrze, że można go tak różnie czytać. Pozdrawiam
[email protected] Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 @iwonaroma Iwonko to Ty masz do nas trafić a nie my do Ciebie... ufff! Wszystkiego dobrego, jutro zrozumiem.
duszka Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi jakoś nasunęło się inne zakończenie : "chociaż boli"... Może dlatego, że tak rodziłam moje dzieci i w ten sposób chciałabym też umrzeć... Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) W 100% się z Tobą zgadzam Marku :) również zdrówka :) Prawda! :) również wszystkiego dobrego :) Tak, każdy z nas ma jakieś oczekiwania, wyobrażenia - to na pewno pomaga. Dziękuję za serce i również pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi