Włodzimierz Nabkowski Opublikowano 14 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 mówią to co myślą po drugiej stronie powiek zawsze zamkniętych w połowie myślą to co mówią wyłącznie posiadają własność intelektualną w klatce mówią a nie myślą nosiciele czepków zawsze po środku między prawdą a życiem jedząc czipsy myślą i nie mówią kroiciele ci co zawsze i za dużo w kostkę, jak najdrobniej ci którym zawsze za mało
Piotr Sanocki Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Nieźle. Jest pointa ciekawa choć można się pogubić w rozwinięciu. Tak poza tym udany wiersz ;) Pozdrawiam serdecznie
pan_ktotam Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 tak jak pisałem w warsztacie: 4 razy mocne motto :) pozdrawiam /ktotam
Michał Ziemiak Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Mi się podoba - przesłanie widać! "Pewna grupa ludzi" ;-) wyraźnie opisana. Choć treść (a dokładnie jej forma wg mnie za bardzo przesycona "co". Trochę mi tu go za dużo... POZDRAWIAM (i dzięki za komentarz pod "prognozą")
Rekomendowane odpowiedzi