Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aplikacjo taka owaka 

- nie zamykaj mnie w bańce informacyjnej 

mój mózg na smyczy zaczyna skwierczeć   

gdy bańka pęknie nie ręczę za siebie

klimacie proszę nie zmieniaj się 

tak szybko bo nie nadążam 

gdy ty się zmienisz 

upadek mojego lajfstajlu 

będzie najdrobniejszym 

z drobnych następstw 

nowotworze jelita grubego 

co się tak lubisz złośliwie czaić

ty nie myśl że dam ci satysfakcję

powiem krótko - 

spierdalaj ode mnie 

moja mała córeczko 

a ty bądź zawsze i sobą bądź ile sił 

nie przestawaj nazywać mnie

tatusiem choćbym już nie żył 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @ireneo Niełatwo komentować wiersz, który bardziej przypomina krzyk niż pytanie. Rozumiem potrzebę buntu, znużenia czy prowokacji – może nawet tęsknotę za czymś bardziej „namacalnym” niż wieczność w postaci anioła. Ale czasem bunt nie jest wyrazem siły, tylko żalu. Może i my tęsknimy nie za kuflem czy golonką, ale za czymś, co się kończy i boli, że to odchodzi. Twój bunt przypomina dziecko, które nie chce iść spać – nie dlatego, że nie ufa rodzicowi, ale dlatego, że jeszcze nie wie, jak bardzo potrzebuje snu. Jesteś jak okręt, który nie chce zważać na latarnię – może myślisz, że łatwiej byłoby ją przestawić. A jednak to ona pokazuje, gdzie są skały.   Serdeczności :)
    • @Wochen @lovej

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Możesz być , nigdzie nie uciekaj . krytykuj do woli . Tylko sugerowanie , nie jest dobrym pomysłem . Ja tak uważam                                                     Miłego dnia . Pozdrawiam
    • W wirze miastowym, każdego dnia chodzę do parku odpoczywać Zauważyłem  kobietę z pięknem anioła Onieśmieliłem się z nią porozmawiać Zaprosiłem ją  na romantyczną kolację ze świecami Niesamowita kobieta przypominająca anioła Nie raz chodziliśmy do tego parku , parku anioła , tak nazwałem ten park na jej cześć Nasza znajomość przerodziła się w miłość Owocem znajomości  stała się rodzina Są anioły,  są w naszych sercach   Miłość przyszła nieoczekiwanie Każdy może mieć własnego  anioła , po prostu otworzyć oczy i serca                                                                                                                                               Lovej. 2025-06-27                                      Inspiracje . Gdzie spotykamy swoją miłość
    • @Łukasz Jasiński oj przybywa ci już tkanki tłuszczowej i starzejesz się :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...