w kropki bordo Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) nie ma znaczenia kto pierwszy wymyślił wielkiego spawacza trzeba mocno zadrzeć głowę żeby móc zobaczyć jego przyłbicę bo nikt nigdy jego twarzy a i to nie wiadomo wszędzie ciąga za sobą syna zespawał go dawno temu i wózeczek też z tego co po drodze syn milczy matka w niebie przewraca się zespawana z najlepszego chromoniklu tak jak stringi weroniki z szóstej be na rynku skwar króliki parzą się w fontannie rodzą małe baranki które modlą się żeby im coś zaspawał obok piękna izabela chłodzi się lodami krwawi bo ktoś stłukł jej porcelanowy nosek za żelazną bramą bawi się w chowanego znajdź mnie wejdź we mnie mocno i stereo tłum przechodniów dołącza się pan z lodziarni do tłumu wokulski marzy o prywatnej rakiecie ktoś wkłada do kapelusza brawo ktoś wyciąga brawo ktoś zgarnia siano brawo ktoś pali opony brawo z nieba konfetti rokoko pańska skórka zbita na kwaśne turla się pod nogi adasia taki skwar a on ciąga mi syna na zmarnowanie 020820 Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez w kropki bordo (wyświetl historię edycji) 1
Somalija Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @w kropki bordo Cześć, czy w tej metaforze, spawacz to pan Bóg ? Bo, tak mi wyszło po przeczytaniu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Pozdrawiam .
w kropki bordo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @Somalija Noooo, dobrze Ci wyszło:) 1
Somalija Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @w kropki bordo to dołożyłaś do pieca, aż huczy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. . Też tak u Ciebie pada cały dzień ?
w kropki bordo Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @Somalija to przez ten skwar, co jeszcze do wczora lał się z nieba....dzisiaj pada.... na marchewkę, malinki i bób. Pozdrawiam, miłego deszczu:) Dzięki za odwiedziny:)
Czarek Płatak Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Najpierw myślałem, że to Słońce. W sumie niewielka pomyłka. Widzę bób w komentarzu wyżej. Bób jest naj. Obok czereśni. Pozdrawiam
w kropki bordo Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2020 @Czarek PłatakPłatak, nie wiem dlaczego wyskakuje mi czasami powtórzenie niku, to już nie pierwszy raz, Czarku dziękuję za Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szalenie to doceniam. Miłego dnia:)
Rekomendowane odpowiedzi