Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 z archiwum, rok 1946cyklon B yłprzeszedłbyłpołykam tabletkęz wyciągiem krematoryjnymna krześle ulubiona koszulkaz napisem Auschwitzz Myszką Mickey w pasiakukrochmalem nasączonacuchnie ciałem cudnieczasem wysadzam się po zajestem ponadz nimijak B óg
Beata Szymańska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niesamowity i przepiękny wiersz. Mówi o wszystkim, co tak naprawdę powinni czuć ludzie, choć zapomnienie o tej tragedii tak się szerzy. Ciche, chociaż głośne zakończenie... Nie mam słów. Uczczę Twój wiersz minutą ciszy.Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zgadzam sie z poprzedniczkaJa sama czesto mam takie mysli..Przychodza niespodziewanie..Czasem niechce ich miech staram sie byc ponadtym, ale takie wiersze jak ten Adasiu pieknie mi o tym przypominaja..Bo nie mozna zapomniec..I mimo tego ze wiersz jest brutalny ( jak wiekszosc twoich ostatnio) i takiej delikatnej kobietce jak ja bedzie sie snil po nocach, mimo to ciesze sie ze go przeczytalamNajbardziej podoba mi sie zakonczenie..Rewelacyjne:)
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na krześle ulubiona koszulkaz napisem Auschwitzz Myszką Mickey w pasiakukrochmalem nasączonacuchnie ciałem cudniea..ja nie...bez względu na to..jak głęboko...tu wlazłam...
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (oyey @ Sep 4 2003, 07:08 PM) obraża moje uczucia religijne Spotkamy się w sądzie? bueheheheAdam
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Widzę tutaj tylko odniesienie do tego, co dzieje się w pewnym holenderskim sklepie. Pozdr.
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 blichtr się wszędzie wkrada;tekst mnie zastanowił i zatrzymał, nikt nigdy tak nie pisał o tym, to niewątpliwie atut, nie chcę słów dusić, więc poczytam i pomilczę...agnieszka
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Poprawię Ci, Adamie trochę współczynnik odpowiedzi/wyświetlenia Przypomniałeś mi moją wizytę w muzeum, mój niesmak i gorycz po wyjściu. "Jestem Polakiem i mam obowiązki polskie" - spełniłeś obowiązek, przynajmniej ten jeden, pamięci.
Rekomendowane odpowiedzi