Dekaos Dondi Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 kłapouszna jestem taka lubię gdy szarość plucha podwoje roztacza a ja łzy do szkatułki wmaczam smutek też przygnębieniem powabnie zahacza o deszcz ależ dziewczę spozieraj na łąkę tam kwiaty pachnące piękne no wiem lecz wolę zwiędnięte to do słoneczka wystaw co trzeba twe próby uśmiechu skowronek wyśpiewa oj nie wyśpiewa już ja się postaram w ciemną nockę prędzej ptaszek w kalendarz kopnie dziewczę zerknij na świt śliczny mgły całun e tam durne to ciało me wielbi pioruny co walą gorącą pałą zobacz polną rzeczką królewicz ku tobie płynie krzepko bogaty piękny zdrowy i młody a mnie na myśli kondukt pogrzebowy to zanurz się w strumieniu rześkim może ci kaczka w psychice zniesie pozytyw pierwszy już wolę wyrywać goła idąc w pokrzywy długie przegniłe z ziemi negatywy wesoło duszą kiszki me właśnie kłapouchego ogony kwaśne 1
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 Kłapouszna mi się podoba, nad gorącą pałą jeszcze bym się zastanowił :)
Victoria Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2020 @Dekaos Dondi No jestem kłapouszna, ale tylko czasami ;))) Ale "kłapouchego ogony kwaśne"? :)
Dekaos Dondi Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2020 @Victoria Viktoria→Dzięki:)→Też czasami jestem kłapouszny:))→Ogony kwaśnie→to rzecz jasna metafora. Jeszcze bardziej→kłapousznie:))→Pozdrawiam:)
Victoria Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2020 @Dekaos Dondi Tak, wiem, że te "ogony kwaśne" to metafora, bardzo dobra zresztą, tylko bardzo mnie rozbawiła ;))) Dobrego dnia :)
Dekaos Dondi Opublikowano 28 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2020 @Jan Paweł D. (Krakelura) Jan Pawe D (Krakelura)→No ta pała, to taka metafora jeno:))→Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi