Ten utwór został doceniony przez użytkowników. beta_b Opublikowano 19 Lipca 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) Czy myślisz, że to już ten czas, gdy mogę cię wchłonąć bez granic, rzucić konwenans jak stanik, czasu nie liczyć, bo na nic. Czy myślisz, że to już ten czas? Fala zalewa mnie całą, kołysząc się na niej równo, na grzywie spleciemy ciała. Czekam na Ciebie kochany, połykam krople rozkoszy, do tańca ruszymy razem; wiem, że z rytmem się zgodzisz. Bo przyszedł mój miły ten czas, że fala do brzegu dobija. W tańca uścisku dwóch ciał rodzi się bliskość i siła. Edytowane 19 Lipca 2020 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 13
Gość Franek K Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 A u Ciebie jak zwykle romantycznie i tym razem na pewno optymistycznie :)
beta_b Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Franku, to o fizycznej! znowu nie wyszło.. ;D Edytowane 19 Lipca 2020 przez beta_b (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 Taniec, uścisk splecionych ciał, krople rozkoszy - jestem za:). Pozdrawiam sąsiedzko.
Gość Franek K Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 @beta_b Ależ wyszło. Wszak fizyczna to nie rąbanka. Ma być romantycznie.
puszczyk Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 Fajny erotyk. Nie przekracza granicy ckliwości lub w drugą stronę, a jest emocjonalnie i plastycznie.
jan_komułzykant Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2020 Bezpośredni, szczery , piękne wyznanie. Nic dodać. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Betko wiersz cudeńko. Nuta nie do powtórzenia. Logika umyka acz co miłosnym akcie może być logiczne? Choć może (chyba), to dostrzegłam" Betko napisałaś manifest - (mana fest). Oczywistość. Z podziwem dla PL. I czas na dialog ciał. Spokój, łkanie, ale i wybuchy. Dzięki za teń wiersz. Pozdrawiam J.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W taki upalny weekend jak był dopuszczalne, ale musi o to błagać . Pozdrawiam
beta_b Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehehe, masz minutę, by pokazać mi swe nagie ciało... - refren z piosenki. Tak, to dobre nawiązanie. :D Nie wiem Justi to manifest, choć stanikiem rzucam. ;D Ale oczywistość jak najbardziej. Pożądanie nie jest przynależne płci. A ująć? Dobra to jest pierwsza zwrotka, reszta dopiero pracować w głowie zaczyna. To miłe. Miał być erotyk, ale chcę Cię może być zgrane. Dzięki, bb
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 Stanikami może rzucać każdy, z tą płąć też racja. Ale tak powaźny ton wiersza, tak wyblimowane słowa, nieskazitelny nastrój, że wprawił mnie "w odmienny stan świadomości" Wybacz, nie zrozumiałam po prostu. Głupio mi. :(((
beta_b Opublikowano 20 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 @Justyna Adamczewska Kochana, no co ty?! jeśli cię poprowadził w odmienny stan, to tym lepiej. Wyzwolił coś to super, reszta to zapach co dalej niesie wyobraźnię. :D
Justyna Adamczewska Opublikowano 20 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Łoj to dobrze. Ale słowo: Ot tak napisałam. Betko, co się ze mną wyprawia. Pozdrawiam J. Powinno być "płcią" He, he.
Rekomendowane odpowiedzi