w kropki bordo Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 kręci się w diabelskim młynie jak poszarpany latawiec a więc to jest moje wnętrze kawałek folii bąbelkowej styropianowe białe kulki a ty myślałaś że co pamiętasz oranżadę w proszku wysypywało się całą torebkę na dłoń i pluło tak długo aż albo sypało wprost na język to uczucie mrowienia kiedy więc może to śnieg 290520 3
Somalija Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 @w kropki bordo to fakt, życie nie rozpieszcza, warto więc wycinać i smakować chwile.
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pamiętam Pozdrawiam
w kropki bordo Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 @Somalija Si!!!! Pozdrówka :) @Andrzej_Wojnowski Piękne wspomnienie:) Dziękuję za komentarz, pozdrawiam również :)
Czarek Płatak Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2020 Za tę oranżadę musi być serce. A taką w woreczkach pamiętasz?
w kropki bordo Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 @Czarek Płatak Dziękuję, jasne, że tak, zatruło się nią kiedyś pół koloni w Wągrowcu :)))) Miłego weekendu:)
fregamo Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 @w kropki bordo może to śnieg... @Czarek Płatak ja pamiętam w woreczkach i wodę sodową z sokiem przy dworcu
w kropki bordo Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2020 @fregamo ....może.... dziękuję za czytanie i słowo na sobotę :) Pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2020 chyba jednak wolę miejsca, w których rosną poziomki :)))) Pozdrawiam :)
w kropki bordo Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2020 @Sylwester_Lasota ja też! Dziękuję za wizytę, miło mi :))))
Rekomendowane odpowiedzi