Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Andrzej_Wojnowski Opublikowano 1 Lipca 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 dziś przed północą przykryty kocem wspomnień upalnych chwil kiedy wszystko było tak blisko ty ja my razem skąpani w słońcu tej co bez końca w duszach zagrała taką melodię trudno zapomnieć ona powraca przed wakacjami zawsze mnie mami dając nadzieję że może jutro znów nam się uda czy zagra - nie wiem I wtedy pytam czy jeszcze słyszy telefonicznie wszystko w porządku czerwiec się skończył mamy już lipiec 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.A.R.G.O.T Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 @Andrzej_Wojnowski pewnie zawsze słyszy :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słyszy "brzmienie ciszy". Dziękuję i pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.zak1 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Jeśli to ta, z którą nocne spacery po plaży, to Peel ma problem. Uroki młodości żyją długo. Pozdrawiam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlett Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Ładny melodyjny tekst. PozdrawiaM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jedna z tych. Szukam, szukania mi trzeba .... "Jestem zbieraczem głosu ". Dzięki Marku. Jesteś czujny jak ważka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.zak1 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sporo szkoleń negocjacyjnych, gdzie żaden gest drugiej strony nie może ujść uwadze. To zostaje w człowieku.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, rozumiem. Ale w Twoim przypadku nie zadziałało. Zostałeś człowiekiem. Szacun. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 @Marlett Dziękuję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Ropuch Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 @Andrzej_Wojnowski Pal licho! Znowu się skończył:/ Bardzo miłe śledzenie wzroku po linijkach;) Pozdrawiam Pan Ropuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 @Pan Ropuch Dzięki Panie R. Spróbuję coś dłuższego. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franek K Opublikowano 2 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Trochę tego zakończenia nie rozumiem. To dobrze, że ten czerwiec się skończył? Taki jakiś ambiwalentny ten koniec Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Wojnowski Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 @Franek K Też nie rozumiem czemu tak wyszło. W moim przypadku tekst pisze się sam. Założenia są inne a wychodzi jak wychodzi. Słowa same wpadają, ja tylko naciskam na klawisze. Dzięki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi