Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Deonix_ Opublikowano 20 Czerwca 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 mówią że to miłość niezdrowa grzech sodomski wybacz mi moja miła ale nie mogę się oprzeć lubię głaskać twoje zimne krągłości i zostawiać na sterczących sutkach ciepłe krople śliny do wyschnięcia na spokojnie i lubię także gdy w suche i ciemne przebarwienie wciskasz mi swoje paznokcie wtedy unoszę się nad rzeczywistość i istnieję bardzo nieskromnie czując że twoja i moja kobiecość z mlecznym rozbłyskiem zawarły się w sobie 9
Lahaj Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Deonix_ czytam bez dwóch pierwszych wersów 3
Deonix_ Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) @Lahaj Ok, masz prawo :) Zastanowię się nad wycinką, ale jakoś tak nie lubię bez wprowadzenia, choć rzeczywiście może to brzmieć trochę "a'lamoralizatorsko". Miło, że wpadłeś i zostawiłeś ślad po sobie :)))) Dzięki, pozdrawiam, D. Edytowane 20 Czerwca 2020 przez Deonix_ (wyświetl historię edycji)
Lahaj Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Deonix_ zrobisz jak zechcesz :-) reszta sama się broni to bardzo dobry wiersz ale początek zaznaczam jak dla mnie spycha narrację podlira do kąta do defensywy. A to przecież normalne. 1
Deonix_ Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Lahaj :)))))))))))))))))
Lucy Rams Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Deonix_ przeczytałam do końca z niepokojem. Jednak lubię niepewność i taką nutkę zgrozy. Pozdrowionka Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Deonix_ Opublikowano 20 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bardzo fajnie Dziękuję, kłaniam się, pozdrawiam, D.
Deonix_ Opublikowano 21 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 @Somalija, @Marcin Krzysica DZIĘKUJĘ PIĘKNIE :)))))))))))))))))))))))))))
tetu Opublikowano 26 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2020 O tak! Tak mi mów. Mi początek nie wadzi, prócz inwersji w 1 wersie. Może inaczej zapisać. Pasuje mi, bo fajnie koreluje z końcówką, z moją i twoją kobiecością;) Bardzo dobry, sugestywny erotyk. Pozdro Deo.
Deonix_ Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 @Czarek Płatak A ja też lubię, jak Ty lubisz Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Czarek Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chwilę musiałam poszukać tej inwersji, ale już wiem, gdzie Pomyślę. Bardzo dziękuję Choć czułam, że akurat Tobie może przypaść Pozdrówka, D.
Gość Franek K Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2020 A ja cały czas myślałem, że kobiety są delikatne i subtelne, a tu nagle paznokcie w suchym i ciemnym przebarwieniu... No... zaskoczony jestem :0
Deonix_ Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2020 @Franek K Najwyraźniej nie tylko Grey może mieć wiele twarzy Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki D.
Deonix_ Opublikowano 23 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 @WiechuJK Dziękuję :)
Wiechu J. K. Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2022 @Deonix_ Tytuł skojarzył mi się z biblijną Lilith: Księga Izajasza 34:14: Biblia gdańska (1632): Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W Wikipedi można trochę więcej dowiedzieć się na ten temat. Ogólnie, niewiele jest informacji na temat Lilith. Pozdrawiam serdecznie! :-)
Deonix_ Opublikowano 24 Października 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2022 @WiechuJK Tak, moja Lilith może mieć pewne powiązania z tą biblijną ;) Aczkolwiek spojrzałam też na nią nieco astrologicznie ;) @beta_b Dziękuję! :)))
Deonix_ Opublikowano 5 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2023 @tramwaj63 Dziękuję :) Chwilowo nie zamierzam nic usuwać :) Dziękuję również za piosenkę, dawno nie słuchałam metalu, można powiedzieć wręcz, że go zdradziłam, jak tu: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale ten klip od Ciebie to petarda :D Do dźwięków chyba muszę nawyknąć ;) Jeszcze raz dzięki za obecność, tutaj i pod innymi wierszami :) Pozdrawiam! Deo
Deonix_ Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2023 @[email protected] Dziękuję :)))
Rekomendowane odpowiedzi