Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Maja 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) Wszyscy wokół w tanich maskach, a ty jesteś taka laska, że na widok kształtów twoich, mógłbym nawet się odsłonić. Ta sukienka jest zbyt cienka... Czerwień kąpie się we wdziękach, a ty jesteś taka "miska", że już mógłbym skrócić dystans... Ach! Królowo bez korony, co wzburzyłaś mi hormony, maj się mai w mojej głowie, może zaraz ci to powiem! Takiej szansy mi nie dała, nawet na mnie nie spojrzała, w srebrne Audi zgrabnie wsiadła, zakręciła i przepadła. Edytowane 26 Lipca przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 10
Gość Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Trza było założyć bogatą maseczkę...:)))
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może :)))))) Dzięki za czytanie :)
tetu Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Ulotność chwili, zamyślenie. Było i ni ma:) @lich_o ma rację sam sobie strzeliłeś w kolano:P A tak serio odpowiedni tytuł, całość z humorem i dystansem, tym do skrócenia:D Pozdrawiam. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całość nieco zmyślona :)))))). Chodzi mi jeszcze jedna zwrotka po głowie... może później dopiszę :). Dzięki za wizytę i życzliość. Pozdrawiam serdecznie :) P.S.: Dopisałem. Edytowane 27 Maja 2020 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
tetu Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No ja już tam nie wiem:) Zmyślona, nie zmyślona w zamyśleniu powstała, muza Twoja:) Co ten maj robi z ludźmi;) Dobrej nocki.
Sylwester_Lasota Opublikowano 27 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzajemnie :). Rzeczywiście... muszę spać :))). Dobranoc :)
Marek.zak1 Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2020 Cierpienia wrażliwego na piękno:)). Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) fajnie lekko humorzasto :) cóż zostało w oczach zwiewność rozpłynęła się przyjemność jak pies za kiełbasą kwilisz pan los zeżarł w jednej chwili za to w domu czeka ona żądna zmysłów napalona kilka piwek dla wigoru i .... zasnąłeś - śpisz w spokoju ona jak gradowa burza z piorunami już się wkurza nad twą głową lecą kłody nie wyrządzą żadnej szkody a ty wstaniesz otrzeźwiejesz i wyruszysz na spacerek film się urwie znów na piwach cykl od nowa leci chyba pozdrawiam Edytowane 28 Maja 2020 przez Jacek_Suchowicz (wyświetl historię edycji) 1
W_ita_M. Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2020 @lich_o Bogatą maseczkę np. uszytą z tkaniny z jonami srebra :)))
fregamo Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2020 @Sylwester_Lasota trzymaj się żony jeśli się nada a jak nie to wzdychaj nawet do sąsiada (czytaj sąsiadki) pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 30 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba coś koło tego :))))) Dzięki, wzajemnie :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chciałby piesek se pohasać upolować coś na ząb nie dla niego ta kiełbasa której wabi ostra woń co się praży na gorącu opalona w szklisty tłuszcz czy zrozumie wreszcie w końcu ona nie dla niego już choć instynkty ciągle grają i wnętrzności szarpie głód pieskie lata przemijają trudno liczyć by na cud sam się zresztą już uwiązał krótki łańcuch teraz ma starą budę w której można i tę miskę co mu da albo nie da umrzeć z głodu i o szynkach dalej śnić rozplątywać jak za młodu kiełbasianych marzeń nić tęsknym okiem może śledzić jak podaje się na stół coraz nowe to wędliny które żarłby gdyby mógł może gapić się w witryny jatki która wokół trwa urwać raz się może chciałby ale o tym to już sza Dziękuję Jacku, również pozdrawiam :) Edytowane 31 Maja 2020 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niczym doświadczony Azor wsze szczegóły opisujesz więc się chichram tylko na to że doświadczasz problem czujesz wsze szczegóły masz obrożę niewidzialna nic nie szkodzi łańcuch trzyma i daj Boże jeszcze coś się czasem stworzy jeszcze dodam Ci na koniec że łańcucha też nie widać jest mocniejszy jak postronek dobry tak jak świeża ryba niech mnie trzyma i pilnuje bym nie uciekł nigdzie skrycie świat pokusą wciąż szokuje a przed nami nowe życie Pozdrawiam 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie :) Pozdrawiam Dzięki za dobre rady, chociaż do sąsiadów nie mam skłonności (nawiasem mówiąc) Również pozdrawiam :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia @Deonix_ :))) Dziękuję! To były czasy! Pozdrawiam :) 1
Rekomendowane odpowiedzi