Lahaj Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 (edytowane) wyliczyłem że pożyję 30 lat aż pochłonie mnie entropia zostanie po mnie może zapach w starej szafie stos pożółkłych zdjęć z krzywym uśmiechem kilka kobiecych wspomnień o tym jakim byłem kutasem i jak bosko smakowały im łzy czysto teoretycznie mógłbym pożyć dłużej gdybym zmienił parę nawyków więcej spał mniej pił zdrowiej jadł i uprawiał seks regularnie a nie kompulsywnie ale czy warto w imię statystyki pozbawiać się tu i teraz odkładać na być może kiedyś? Edytowane 19 Maja 2020 przez Lahaj (wyświetl historię edycji) 5
Marek.zak1 Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 Fajnie napisane. W temacie kalkulacji, firmy ubezpieczeniowe mają programy, które Ci wyliczą przewidywaną długość, życia, składki, kwotę dla beneficjenta polisy ubezpieczeniowej itd. Będziesz mógł precyzyjniej sobie skalkulować co warto, a czego nie:/.
Lahaj Opublikowano 19 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 @Marek.zak1 dzięki za wizytę i koment ale nie poddam się statystycznej manipulacji ;-)
Czarek Płatak Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 Spoko, jako nastolatek cały czas żyłem w przeświadczeniu, że dociągnę góra do połowy trzeciego krzyżyka. Przekroczyłem tą granicę i wciąż dycham. Dobry wiersz
beta_b Opublikowano 19 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2020 To się nadaje na setkę z off-u, w pierwszej scenie filmu, kiedy następuje wprowadzenie bohatera. Co będzie dalej? bb
Lahaj Opublikowano 20 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @beta_b :-) jak to mówią życie pokaże albo pokarze
Lahaj Opublikowano 23 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 @Czarek Płatak no i dychaj ja jestem za połową czwartego i dycham też. Życie to jednak bardzo fajna okoliczność. Żyć pełnią życia możliwie długo to jest najlepsze co może nas spotkać w życiu;-) Ale są ludzie którzy zaczynają świrować na punkcie zdrowego trybu życia aby żyć możliwie długo są w stanie ograniczać się w życiu już nawet w wieku dwudziestu kilku lat. Mam do tego ambiwalentny w stronę lekko kpiący stosunek. pozdro
Rekomendowane odpowiedzi