Duilla Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Młody wieloryb miał takie marzenie chciał występować na prawdziwej scenie pytał się mamy pytał się taty To nie przeszkadza, że jestem garbaty? a tran ze mnie może być w cenie/
Gość Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) @Duilla Młody wieloryb miał takie marzenie chciał występować na prawdziwej scenie co mama i tata mu odradzili bo choć ludzie zwierzęta kochają to jednak z apetytem je zjadają... ;) Edytowane 5 Maja 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 @Duilla Rekin przybysz z Atlantyku chciał wziąć kąpiel w mym nocniku więc go przy kolacji pytam: z jakiej racji a on na to: dla wybryku.
Gość Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) @Henryk_Jakowiec Ale skoro to rekin, to nie radzę korzystać z tego nocnika... :))) Edytowane 5 Maja 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Duilla Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 @Henryk_Jakowiec Henryk takiemu rekinowi pyszczek pięścią przyozdobi i rekin już w nocniku nie będzie robił siku Bo Henio go wyśle do Nairobi.
Gość Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) Sensacja z ToiToia gdzieś w Skandynawii W odmętach cuchnących się rekin pojawił Drwal jakiś woła: A u mnie jest boa Uważaj, co spuszczasz wraz z odchodami Edytowane 5 Maja 2020 przez VaruVaeri (wyświetl historię edycji)
Duilla Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 @VaruVaeri Drwal w Skandynawii siekierę posiada i umiejętnie nią umie potraktować gada rekina z toalety nie zabije niestety ponieważ morskich ryb w ogóle nie jada.
Gość Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Pan akwarystyk, mieszkaniec Bajora Wpuścił rekina więc do jeziora Plotka w kościołach: Bóg zesłał anioła Nie spostrzegł nikt, że to pióra kaczora
Duilla Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Zaś kaszalota z głębin oceanu Reżyser zaprosił do filmowego planu Aktorów tu nie ma z rolami Są rybacy z harpunami Przerobią ssaka na baryłkę tranu
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @CafeLatte Nocnik kupiony był w Częstochowie i podstawiałem go wściekłej krowie a gdy krowa dała mleko zamykałem szczelnie wieko może kiedyś mi się przyda, kto wie?
Duilla Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @Henryk_Jakowiec Cóż to za wstydliwa krowa Korzystając z nocnika za parawan się chowa.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @Duilla Krowa mleczna, tresowana za parawan zawsze z rana sama zachodziła co trzeba robiła i wracała roześmiana.
Duilla Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 To ekstrawagancja i także kultura Tyłka nie wystawiać na widok knura Jest on zbyt zboczony Nie ma własnej żony Więc widokiem krowy może być zgorszony. @Henryk_Jakowiec
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @Duilla Knur dorodny okaz świni widząc zadek już się ślini i połyka ślinkę a po chwili świnkę swą przyboczną damą czyni.
Duilla Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Wieloryb z morza nie boi się noża wcale się nie chowa jak płaszczka piaskowa i dziś popłynie do Raciborza.
filipczu Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @Duilla Wieloryb z oceanu wypłynął na brzeg dla szpanu ludzie go złapali bukszpanu mu dali nie wróci już do pierwotnego stanu.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 Poławiacze z Raciborza wolą wypić pod węgorza bijąc mu pokłony by węgorz wędzony nie wywinął się spod noża.
Duilla Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 z nad Perskiej Zatoki Arab jednooki znalazł na dnie wody przepięknej urody dwie malutkie foki.
filipczu Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @Duilla Jak się później okazało ciągle mu było mało poszedł na polowanie upolował dwie łanie bo wypiły mu jego kakao
Gość Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 To mi przypomina smakosza rodem z Gdyni Gwizdnął pożywienie fokom, rybie, świni Ekosystem kuleje Smakosz w twarze się śmieje A o całe zajście propagandę wini
Rekomendowane odpowiedzi