joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ramy czasuwygięte czekaniem na nicsmakowaniem świataprzez szybępękająkorytarz pełen drzwido lepkich snówsenbezsensen bezsenczerńnieszarośćsen bez snówzbyt odległyczarodziejzaklęty w szeregjedynek i zerjedenzerojeden zerojeden
Agnieszka_Gruszko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 bardzo dobry wiersz, pomimo powtórzeń, które jednak nadaja mu ten niesamowity rytm... jestem pod wrażeniem, napisałaś o czymś, co każdy z nas czuje... co każdemu z nas... sen, bezsen, sen... spedza z powiek.... i możesz być pewna, ze nie trafiło w pustkę, w końcu jednak.... jeden....
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ramy czasuwygięte czekaniem na nicsmakowaniem świataprzez szybępękająkorytarz pełen drzwido lepkich snówsenbezsensen bezsen...przepiekny..bardzo bliski...można dotknąć...prawie...własnie...powtórzenia....są kapitalne....pozdrawiam Mirka
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 korytarz pełen drzwido lepkich snówto.troche rzeczywiście powtórzeń które dają klimat jednak nic nie mówią.Mów.Czekam na resztą.Pozdrawiam.
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (atlantyda @ Sep 2 2003, 04:50 PM) korytarz pełen drzwido lepkich snówto.troche rzeczywiście powtórzeń które dają klimat jednak nic nie mówią.Mów.Czekam na resztą.Pozdrawiam. Nic nie mówią?... A miały opowiedzieć o dualiźmie, o tym, że świat to na przemian dzień -noc, dobro - zło, tik - tak...Pozdrawiam, j.
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dobrze bronisz siebie.Ale to mój subiektywny obraz.Podobno tylko krowy nie zmeniają zdania.A ja nie lubię powtórzeń.Poza tym mi sie podoba i już.To aż twój wiersz dla ciebied la nie to wiersz.Nie mów co mialo znaczyć.Każdy interpretuje inaczej.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Matrix Reloaded się kłania,fajnie...a znasz może drzwi do grudnia, też ciekawePozdrawiam,Kai Fist
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (atlantyda @ Sep 2 2003, 05:06 PM) Dobrze bronisz siebie.Ale to mój subiektywny obraz.Podobno tylko krowy nie zmeniają zdania.A ja nie lubię powtórzeń.Poza tym mi sie podoba i już.To aż twój wiersz dla ciebied la nie to wiersz.Nie mów co mialo znaczyć.Każdy interpretuje inaczej. Świeta prawda... Więcej nie będę Pozdrawiam, j
atlantyda Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja tez pozdrawiam czekam na nowe.
Loverman Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiersz jest dynamiczny. powtórzenia tutaj pełnią doś ważną rolę, ale nie przemawia do mnie wystarczajaco, abym uznal go za dobry.PS:jak sie dodaje taki obrazek nad swoimi danymi??Pozdo i czekam na odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi