KompulsywnyPoeta Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 tak się złożyło że nie zostałem wybitnym piłkarzem przejawiałem talent w obronie Darek wciąż pamięta moje brutalne wślizgi niestety tata kazał się uczyć a mama powiedziała że nie ma kasy na korki straciłem zapał i kondycję. [potem było życie w tym m.in. studia i snucie planów w dymie lakistrajków wtedy niewiele brakowało a zostałbym autorem poczytnych powieści już zabierałem się za pisanie w głowie miałem postacie fabułę niestety najpierw odwiedził mnie znajomy potem sprzątanie i kilka seriali straciłem zapał] gdyby nie pech byłbym poetą jak stachura albo mickiewicz miałem szóstki z polaka i powodzenie u okularnic umiałem w ą i ę oraz ech i ach niestety okazało się że wierszówka słaba niewiele w tym wartości dodanej i w ogóle minus 100 do PKB zostałem dziennikarzem. 2
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @KompulsywnyPoeta To zostanie dziennikarzem zabrzmiało jak jakaś porażka życiowa... :) Pewnie nie taki był zamiar Autora, ale wiersz mnie nieco rozbawił :) Swoją drogą jest bardzo dobry :) Pozdrawiam :)
KompulsywnyPoeta Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @CafeLatte ;)
Natuskaa Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2020 I kropka. Ta końcowa :)) To nic złego zostać dziennikarzem, jeśli się nie przekracza etycznych granic. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi