Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 wczoraj było dziś jest jutro będzie taki układ otwiera nam nowe drzwi co za nimi kto tam wie może diabeł albo anioł pióra rwie widząc to coś ale co tam mam to gdzieś co mi tam wczoraj byłem dziś jestem może jutro też... 3
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar Będziesz, będziemy... :) Wprawdzie od czasu do czasu zmieniamy formy, ale cały czas jesteśmy częścią nieśmiertelnego życia, które ciągle "otwiera nam nowe drzwi"... ;) Pozdrawiam :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @CafeLatte - miłe odwiedziny - ciekawy komentarz - dzięki za to i za tamto. Pozd.serdecznie.
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar kurde tak sobie pomyślałem, czytając ten wiersz, że diabeł to taki oskubany anioł :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jutro zabierze wczorajszą tęsknotę dzisiejszego dnia @CafeLatte nie wiesz nawet jak się cieszę że wróciłaś. Powinnaś publicznie przeprosić, za focha i skasowanie konta :P
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Rastu - dzięki. Pozd.
MIROSŁAW C. Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar W komentarzu, coś z moich 'wyskrobków': ponoć anioł z diabłem na tandemie jadą drogą mleczną i pedałują zgodnie omijając korki Bóg zwinął interes po cichu a my dopalamy się jak zimne ognie Pozdrawiam z podobaniem...
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @MIROSŁAW C. - fajny ten twój komentarz za który uśmiechem dziękuje i pozdrawiam. @M.A.R.G.O.T - dziękuje uśmiechem. Pozd.
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Jacek_K Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "kto tam wie" :P
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to przepraszam bardzo, może dostaniesz odp. od źródła, a może nie, kto tam wie... Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Jacek_K przeprosiłem bo niegrzecznie jest wtrącać się w czyjeś pytanie , a w szczególności te kierowane do autora, tylko jak to sam stwierdziłeś, nie spodziewał bym się odpowiedzi.
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Rastu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję :) I publicznie przepraszam za swoje wszystkie byłe i przyszłe fochy... :)))
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - zaskoczę cie i zapytam o co chodzi w tym co napisałeś. Pozd. Edytowane 27 Kwietnia 2020 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Wersy czyta się jakby właśni z każdym wyrywało po piórze. Ciekawie Waldku
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @Czarek Płatak - witam i dziękuje. Pozd.
Rekomendowane odpowiedzi