Elizabeta Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 juz koniec prawie kończę nawet nie pytaj - z życiem za łatwo Przestała smakowac mi kawa nie wytrzymuję nocnego czuwania. Ptaki umierają pod moim oknem - z litości. Tego tez mam dosyć. siwe włosy jakbym już umarła... zbyt słaba aby przezyć brak. Na wiele sposobów mi tłumaczyli że odszedł żebym - nie daj Panie Boże zapomniała w jakim jestem stanie. Ja juz nie pamiętam jak się kocha To bezpowrotne choć nadal się modlę by ptaki żyły w spokoju a moje włosy odzyskały kolorWiersz przeniesiony do działu Poezja - Forum dla początkujących poetów.MODERATOR
begenerat Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Bardzo dramatycznie napisany wiersz. Nie wiem tylko dlaczego raz małe albo duże litery?
Agnes Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 zastanawiający wiersz z wieloma emocjami....momentami zbyt przypomina prozę, ale to nie musi być ujemny znak:)Ptaki umierają pod moim oknem - z litości. jest nieźle może być jednak lepiej:) pozdr. Agnes
hewka Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ciekawy wiersz.Podoba mi sie. Pozdrawiam.Ewa
Rekomendowane odpowiedzi