jjerzy Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 A gdy umarłem nie mogłem poruszać ciałem lecz nadal było moje Bałem się ognia lecz niczego nie czułem byłem w każdym prochu spozierałem z każdego pyłku który rozsypali nad drzewami jak chciałem Osiadłem na liściach jak mąka na dłoniach byłem nadal sobą choć ciała już nie miałem 6
Marek.zak1 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Dobre, może i tak będzie. Pozdrawiam 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Witam - ach te nasze rozważania - bywają trudne tak jak powyżej. Pozd. 1
jjerzy Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wolę być nierealny ;-) Lepiej powiedzieć coś o śmierci, dopóki jest ona jeszcze kawałkiem życia. Po nim, to już o wiele za późno :-P
Gość Franek K Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Być pyłem i dalej być sobą to bardzo ciekawa koncepcja. Może i prawdziwa. Kto wie?
jjerzy Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2020 @Franek K Tutaj stworzyć można właśnie ten świat, który ucieka od liniowych koncepcji rozumienia. Wierzę, że prawda / fałsz nabierają w nim innych znaczeń.
Rekomendowane odpowiedzi